Home
Home
Buurtsuper Oudeschoot Dagbesteding

Buurtsuper Oudeschoot is een echte dorpswinkel

De Buurtsuper Oudeschoot is een supermarkt die eind 2010 haar deuren heeft geopend. Zij wordt bestuurd door stichting Dorpswinkel Oudeschoot, is kleinschalig georganiseerd en heeft een sterke lokale binding. Het betreft een stichting zonder winstbejag, mocht er winst gemaakt worden dan komt dit ten goed aan het dorp.

De Buurtsuper Oudeschoot heeft als doel de leefbaarheid van het dorp te vergroten door de voorzieningen op niveau te brengen. Oudere en niet zo mobiele bewoners van het dorp (en haar directe omgeving) wordt de mogelijkheid geboden zelf in een behulpzame en veilige omgeving hun boodschappen te doen, welke desgewenst ook nog gratis thuis bezorgd kunnen worden.

Het is de ontmoetingsplek in de buurt, want dagelijks ontvangt de Buurtsuper Oudeschoot gemiddeld zo’n 190 klanten en bevordert daarmee het contact tussen de bewoners van het dorp.

Entree Buurtsuper Oudeschoot

Entree Buurtsuper Oudeschoot, Marktweg 2a

De Buurtsuper Oudeschoot werkt met de Lekker Makkelijk-formule

‘Lekker Makkelijk’ is een landelijke supermarktketen met ruim 100 winkels, welke voorheen door het leven ging als Troefmarkt-supermarkten. Deze Lekker Makkelijk-buurtsupermarkten staan bekend om hun servicegerichtheid, klantvriendelijke personeel in combinatie met een gezellige en vertrouwde winkelomgeving.

Een Lekker Makkelijk-winkel heeft een uitgekiend assortiment A-merken en de Everyday- en Versunie huismerken. Deze merken zijn wekelijks terug te vinden in de Lekker Makkelijk-reclamefolder, boordevol wekelijkse acties, nieuwe producten en kassakoopjes.